Hoppa till huvudinnehållet
Institutionen för informationsteknologi

Program och kurser

Vill du förstå hur informationsteknologi fungerar? Hur digital och datoriserad teknologi påverka utvecklingen och skapa morgondagens teknik?

På institutionen för informationsteknologi studerar du i en internationell miljö med lärare som även är världsledande forskare inom sina områden. Vi täcker en mängd frågeställningar, från konstruktion av datorsystem, via programmering av datorer, lagring och hantering av data, till informationsutvinning och metoder för användning av datorer i olika sammanhang.

Nedan finner du listor på vårt kursutbud uppdelat per termin, samt länkar till information om våra program och hur examensarbetet går till.

SCHEMA

Schema söker du i Time Edit direkt. Du kan välja att ladda ner ditt schema till din kalender i i vCal eller iCal-format. Se länkar längst ner på själva schemasidan. Om schemat ändras så kommer även ändringarna föras över i din kalender.

Observera att schema läggs färdigt en period i taget. Om du tittar på efterkommande periods schema är det preliminärt. Schemat är färdigt fem veckor innan periodens start. Justeringar av scheman kan förekomma efterhand.

Examination och tentamenstider

Vid Institutionen för informationsteknologi används en rik variation av examinationsformer. Här regleras några av de mest förekommande och vad som gäller för studenter som inte blivit godkända på ett examinerande moment.

Uppdaterad  2024-03-13 15:50:10 av Therese Ekman.